Fritz Olsson
 

Reparation

Vi hjälper dig med reparation och

underhåll av dina klockor och smycken

Urmakare

Hos oss kan du lämna in din klocka för reparation eller underhåll.
Vi har egen urmakare med lång erfarenhet som tar hand om din klocka på bästa sätt. Förutom armbandsur tar vi också emot fickur, väggur och bordsur.
Som certifierad och auktoriserad verkstad för bland annat Omega och Longines tar vi oss även an klockor av hög kvalité.

Vill du byta batteri i klockan så löser vi det åt dig. I Luleå och Skellefteå utför vi batteribyten även på guldur. Vi erbjuder dessutom trycktest för att kontrollera tätheten av vattentäta ur. Trycktest utförs i Luleå.

Exakta prisuppgifter kan vi tyvärr inte ge på förhand eller via mail/telefon då vi behöver få titta på din klocka innan vi kan ge ett utlåtande.

Guldsmed

Vi har egna guldsmeder som tar hand om dina smycken och utför både reparationer och underhåll. Hos oss kan du bland annat storleksändra ringar, laga det som är trasigt eller lämna in smycken för upputsning och översyn. Vill du designa ditt eget smycke är du välkommen att boka möte med en av våra guldsmeder för en personlig konsultation.

Våra duktiga gravörer utför både maskin- och handgravyr på allt från ringar till pokaler.

Vid behov av omträdning av pärl- och stencollier står vi gärna till er tjänst. Att trä om sitt pärlhalsband med jämna mellanrum förlänger livslängden och bevarar dess skönhet.

Exakta prisuppgifter kan vi tyvärr inte ge på förhand eller via mail/telefon då vi behöver få titta på ditt smycke innan vi kan ge ett utlåtande.

Har du några funderingar?

Kontakta oss

Tveka in att kontakta oss om du har några frågor kring reparation och underhåll av din klocka eller smycken.