fbpx
Fritz Olsson

Butikssäljare sökes Luleå

Vill du jobba extra hos oss?

Vi söker personal till vår butik i Luleå som kan jobba extra under våren och sen hela sommarperioden v 25–32. Trivs vi med varandra finns möjlighet att fortsätta som extraanställd under hösten.

 

Om jobbet: AB Fritz Olsson är Norrbottens största smyckes- & klockbutik och har funnits sedan 1904. Hos oss är kunden alltid nummer ett och vi strävar efter att ha den bästa servicen.

Jobbet är omväxlande och du kommer att arbeta i ett glatt gäng. Arbetsuppgifterna består bland annat av:

• Försäljning

• Varumärkning

• Skylta och hålla fint i butiken

• Enklare reparationer

Din profil: Vi söker dig som är minst 20 år och har erfarenhet från serviceyrke. Vi arbetar med kunder hela dagarna och det innebär att du ska vara social och utåtriktad. Du ska trivas med att jobba i ett högt tempo och alltid med ett leende på läpparna. Hos oss är det viktigt att du är ansvarsfull och noggrann och att du kan jobba både i lag och självständigt. Självklart tycker du om smycken & klockor. Vi tror att du är flexibel med arbetstider och är en person som ställer upp när det behövs. Tillträde så fort som möjligt.

 

Vid frågor kontakta butikschef Eva Lundström Tel 0920-107 50

Skicka din ansökan senast 16/2 med foto till ansokanfritzolsson@gmail.com och skriv ”Luleå” i rubriken.

Personligt brev

CV

Genom att skicka jobbansökan godkänner du att vi lagrar och behandlar dina person- och kontaktuppgifter, dock max två år.