Fritz Olsson

Kundens Guld

Vi hjälper dig

om du vill sälja eller omarbeta ditt guld

Sälja guld

Har du guld som bara ligger och inte används är du välkommen att sälja det till oss. Vi väger och värderar samt ger dig ett dagspris. Du väljer sedan om du vill få pengarna insatta på ditt bankkonto eller på ett presentkort hos oss. Detta presentkort ger ett högre grampris och gäller vid köp av nya varor, ej reparationer. 

Vi köper in guld från 14K till 23K samt rensat tandguld. Vi köper ej in stenar och pärlor oavsett sort eller kvalité.

Vid försäljning av guld och silver skall du vara minst 18 år och kunna uppvisa legitimation.

Tillverkat Speciellt för dig

Omarbetning

Är du missnöjd med ditt smycke eller har det blivit väldigt slitet? Då är omarbetning ett prisvärt alternativ. Ditt gamla guld smälts ner och blir till nya smycken.

Börja med att hitta något du tycker om från våra omarbetningskataloger. Har du motsvarande mängd guld som det krävs för att tillverka det nya smycket betalar du endast en tillverkningskostnad. Saknas det gram guld till ditt utvalda smycke går det utmärkt att köpa till den mängd som fattas. Samma sak gäller stenar – antingen har du egna som du vill infatta eller köper till dem. Att omvandla rött guld till vitt och vice versa är inga problem.

Vid omarbetning anlitar vi G-Teknik, AB Joan’s guld samt Bengt Hallberg Guldsmide.

Har du en helt egen smyckesdesign du skulle vilja förverkliga står våra egna guldsmeder till tjänst. Genom personlig konsultation skapas ditt nya smycke från era gemensamma ideer. Du får ett handgjort smycke med lokal anknytning. Ett genuint hantverk från början till slut

Har du några funderingar?

Kontakta oss

Tveka in att kontakta oss om du har några frågor kring att sälja eller omarbeta ditt guld.