Ole Lynggaard Copenhagen

Ole Lynggaard Copenhagen är ett danskt familjeföretag som grundades av guldsmeden Ole Lynggaard 1963. Idag designas smyckena av Ole och hans dotter Charlotte som liksom sin far är guldsmed och designer. Alla smycken tillverkas i Danmark av de allra bästa guldsmederna. Ole Lynggaard är känt för sitt fina hantverk. Smyckena tillverkas i guld och silver i kombination med diamanter, pärlor och ädelstenar.
 
Ole Lynggaards vision är att vara ett ledande skandinavisk lyxvarumärke med internationellt erkännande. Ett varumärke djupt rotad i en passion för unik design, användning av form och hantverk. Med en strävan att vara det föredragna varumärket för kvalitetsmedvetna kunder som söker skandinavisk smyckedesign som förs vidare från generation till generation.


Bland de mest kända serierna finns Lotusserien med sina smycken inspirerade av lotusblomman. Serien Shooting Stars gnistarande smycken är en fröjd för ögat och Blooming som är inspirerad av naturen, blommorna och all dess färgprakt. Nya Silver Collection blev en succé direkt. Här finns många av Ole Lynggaards kända guldsmycken tillverkade i silver.
 
Ole Lynggaard är dansk hovleverantör och smyckena bärs bland andra av kronprinsessan Mary.OBS! Detta varumärke återfinns endast i Luleå-butiken.
 
 Besök hemsida

Fritz Olsson AB 
Box 802
971 25 Luleå
Boden
Kungsgatan 38
961 64 Boden
Kalix
Strandgatan 10
952 33 Kalix
Luleå
Storgatan 43
972 31 Luleå